Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ötmillióan vagyunk!

2019.04.15

Ötmillióan vagyunk! Köszönet az olvasóknak!

Kedves Hűséges Olvasóim!

Gondolkodom, írok, tervezek, írásaimat közzéteszem a Menedzser Praxis és a Raabe Klett kiadók szakfolyóirataiban, de még a cikkek megjelenése előtt megjelentetem saját honlapomon. Azt hiszem tudom és érzem, mi foglalkoztatja a pedagógusokat, milyen gondok szorítják az igazgató és óvodavezető kollégákat, milyen problémákkal küzdenek a tanügyigazgatási területen dolgozó kollégáim. Onnan tudom ezt bizonyosan, hogy ezek a gondok engem is éppúgy foglalkoztatnak, mint önöket, ezeket a problémákat valamiképpen nekem is meg kell oldanom.

Ahogyan a mai nap föltettem a portfóliókészítésről született legújabb cikkemet, rápillantottam az oldal alján balra lévő online adatokra, mert néha szeretem látni, hogy az adott pillanatban éppen hányan olvasgatják az oldalaimon szereplő, remélhetőleg megfelelően friss információkat. Megdöbbentem, mert jelen pillanatban az oldalt összesen felkeresett látogatók száma 4.992.119, azaz nagyjából 8 ezer híján ötmillió! Mivel egy átlagos hónapban százezret meghaladja olvasóim száma, mert naponta két-három ezer olvasóra számíthatok, feltehető, hogy az ötmilliomodik látogatóval már néhány nap múlva találkozhatok.

Persze nem tudom ki ő, legföljebb – ha nagyon figyelném az olvasottságot – az adott pillanatban online lévő 20-50 vagy még több pedagóguskolléga egyikére gondolhatnék köszönettel. A statisztikákat ismerve és követve azzal is tisztában vagyok, hogy amikor egy-egy olvasóm felkeresi a weboldalamat, akkor nem egyetlen cikkemet olvassa el, hanem átlagosan hármat. Még azt is tudom önökről, kedves pedagógustársaim, hogy még éjjel sem (mindig) alszanak, mert az olvasók számát órák szerinti bontásban is tudom követni.

latogatok_szama_orankent.jpg

 

 

 

 

 

Hát köszönöm a leendő ötmilliomodiknak, és egyben minden kedves rendszeres vagy akár alkalmi követőmnek, olvasómnak az érdeklődő és megtisztelő figyelmet! Hálából továbbra is megpróbálom kitalálni azt, hogy mi foglalkoztatja önöket, igyekszem fenntartani aktivitásomat, és minden erőmmel arra törekszem, hogy világosan és közérthetően mondjam el, amivel segíteni tudok pedagógus és vezető kollégáimnak. Ehhez a legerősebb motivációt talán pont önök adják számomra azzal, hogy e rövid írás elkészülte alatt az olvasók száma ismét tovább emelkedett, a jelen pillanatban online lévő 36 olvasóval 4.992.160 az összes látogatók száma.

Tisztelettel és üdvözlettel: Petróczi Gábor

Kazincbarcika, 2019. április 15-én 20.00 órakor

Rendkívüli lehetőség: ezúttal lehetővé teszem az olvasói hozzászólásokat!

 

A mappában található képek előnézete Portrék rólam

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szarvas Ákos - szarvas.akos@gmail.com

2021.01.07 20:24

Tisztelt Petróczi Gábor Úr!
Olvastam a 2020.12.11-én írt "A rendkívüli munkavégzés, a túlmunka elszámolása" című cikket.
A témában, kollégiummal kapcsolatban szeretnénk Öntől érdeklődni.
Ehhez szeretném kérni, hogy legyen szíves az e-mail elérhetőségét elküldeni!
Tisztelettel: Szarvas Ákos (szarvas.akos@gmail.com)

S-Szabó Krisztina - sszk1100@gmail.com

2020.11.05 22:31

Tisztelt Petróczi Gábor Úr!
Szeretnék Öntől tanácsot kérni általános iskolás gyermekeimmel kapcsolatban.
Kaphatnék Öntől egy e-mail címet, ahol részletesen leírhatnám a fennálló nehézséget. Várom válaszát, előre is nagyon köszönjük a segítségét.
Tisztelettel S-Szabó Krisztina.
E-mail címünk :sszk1100@gmail.com

Kaiser Rita - kaiser.rita0524@gmail.com

2020.09.23 20:09

Kedves Petróczi Gábor!
Szakdolgozatomat írom a BME-n , Közoktatási vezető és pedagógus szakvizsga szakirányon. A DOS elemzése és megvalósulási lehetőségei a témám. Tanácsát szeretném kérni ez ügyben. Kaphatnék Öntől email címet?
E-mail címem: kaiser.rita0524@gmail.com

Megtisztelő válaszát megköszönve , tisztelettel: Kaiser Rita

Kis Ildikó - kisildiko5@gmail.com

2019.07.25 10:51

Kedves Petróczi Gábor!
Mesterpedagógus minősítéshez készítek portfóliót, a "bemutató portfólión" merengek. 8 és 9 évvel ezelőtt, tehát taz éven belül voltak olyan rendezvények a Pest Megyei TEGYESZ-ben, amelyeket én akkreditáltattam. Megtaláltam a CD felvételeket. Azt szeretném kérdezni, ha ezek a képzések akkreditáltak, akkor feltölthetem-e névvel együtt az akkreditációs adatlapot, Meghívót, illetve a konferenciácól készült felvételt? Esetleg a meghívóról törölnöm kell az előadó nevét? Esetleg tekinthetem úgy, hogy az akkreditációval már a közzétételben valamelyest beleegyeztek? Tisztelettel várom válaszát: Kis Ildikó

Lókodi Istvánné - lokodiistvanne@gmail.com

2020.04.30 19:08

Lókodi Istvánné e-mail cím.
Bocsánat, ez lemaradt.

Kaiser Rita - Re: kisildiko5@gmail.com

2020.09.23 20:08

Kedves Petróczi Gábor!
Szakdolgozatomat írom a BME-n , Közoktatási vezető és pedagógus szakvizsga szakirányon. A DOS elemzése és megvalósulási lehetőségei a témám. Tanácsát szeretném kérni ez ügyben. Kaphatnék Öntől email címet?
E-mail címem: kaiser.rita0524@gmail.com

Megtisztelő válaszát megköszönve , tisztelettel: Kaiser Rita

Lókodi Istvánné - 4333 Nyírkáta, Hodászi út 20.

2020.04.30 19:06

Kedves Petróczi Gábor Úr!

Lókodi Istvánné vagyok egy szatmári kis faluból, 2020. februártól nyugdíjas óvodapedagógus, fejlesztő pedagógus, óvodavezető. Ma is tartom a kapcsolatot a volt intézményemmel, amikor szükség van a segítségemre, szívesen állok rendelkezésre.
Azért keresem Önt, mert 2019. októbertől, amióta megkezdtem a felmentési időmet tölteni, hiába írja ki a fenntartó folyamatosan az intézményvezetői pályázatot, egyszerűen úgy tűnik, ide senki nem akar jönni. A munkatársak közül van mindig megbízva valaki, de jelenleg senkinek nincs sem intézményvezetői, sem egyéb pedagógus szakvizsgája. Felmerült, hogy pályázzak, de én már nem szívesen bolygatnám a nyugdíjamat, esetleg részmunkaidőben lehetne erről szó ideiglenesen, természetesen ennek megfelelő bérezésért még akkor is, ha alkalmasint több időt venne igénybe, mint a fél munkaidő.
A jogszabályokat olvasgatva erre nem látok lehetőséget, hiszen az intézményvezetői megbízás teljes munkaidőhöz van kötve, de vajon teljesen elvetendő-e ez az ötlet, mert szerintem egy talpraesett, szintén elhivatott vezető helyettessel gördülékenyen meg lehetne oldani a feladatokat, amíg valaki el rá nem veszi magát, hogy elvégezze a vezetőképzőt. Tulajdonképpen kíváncsi vagyok, mi erről a véleménye.
(Amúgy egy háromcsoportos, kb. 95%-ban halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek intézményéről van szó, talán ezért is nem túl vonzó.)
Válaszát előre is megköszönve, tisztelettel:
Lókodi Istvánné, óvodapedagógus.

Kovács Judith - tanári régiség elismerése

2019.09.10 21:37

Tisztelt Petróczi Gábor!
Csak olvasom és olvasom a honlapot, mindig megragadja valami a figyelmemet.Szívből gratulálok.
Szeretnék kérni Öntől egy levelezési címet vagy elérhetőséget, amin keresztül részletesebben leírva dokumentumokkal alátámasztva segítséget szeretnék kérni Öntől.

Igen nagy tisztelettel,
Judith

Márta - filipcseimarta@gmail.com

2019.06.20 08:44

Tisztelt Petróczi Gábor!
Szeretném megkérdezni, hogy ha egy munkahét nem minden napján dolgozunk, mert pl. munkaszüneti nap ( Nagypéntek), vagy szabadságot írt ki a vezető ( tavaszi szünet utáni nap), esetleg 1-1 tanítás nélküli munkanap esik a hétre, akkor is csak a 26 óra feletti helyettesítés számít bele abba a bizonyos 30 napba? Nem kell ilyen esetekben arányosan csökkentve számítani a heti kötött munkaidőt, tehát nem max. 26-ban meghatározni? Az iskolavezetés szerint nem. :( Szerintem ez olyan, mintha ledolgoztatnák velünk pl.a szabadságot. Válaszát előre is köszönöm

Fehér Ágnes - feheragnes66@gmail.com

2019.06.13 19:45

Tisztelt Igazgató Úr!
Első osztályosok szöveges értékelésével kapcsolatban szeretném a segítségét kérni. Dilemmám az, hogy az év végi értékeléskor a szöveges értékelésen túl még minősíteni is kell a tanulót a kiválóan teljesített, stb minősítésekkel tantárgyanként, vagy csak elég a szöveg?
Segítségét köszönöm!

Fehér Ágnes - feheragnes66@gmail.com

2019.06.13 19:44

Tisztelt Igazgató Úr!
Első osztályosok szöveges értékelésével kapcsolatban szeretném a segítségét kérni. Dilemmám az, hogy az év végi értékeléskor a szöveges értékelésen túl még minősíteni is kell a tanulót a kiválóan teljesített, stb minősítésekkel tantárgyanként, vagy csak elég a szöveg?
Segítségét köszönöm!