Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Menüpontok

Cikkek

Szent Gellért-díj

2019.06.24

sztgellert_1.jpgÖrömmel értesítem tisztelt olvasóimat, hogy a mai napon megkaptam a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia által adományozott Szent Gellért-díjat. Köszönöm a kitüntető elismerést a Magyar Szalézi Tartomány vezetőinek, és megköszönöm az együtt töltött éveket minden szalézis diáknak és kollégának.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: Szent Gellért-díj

Ötmillióan vagyunk!

2019.04.15

pg-2011.jpgÖtmillióan vagyunk! Szakértői weblapom összes látogatóinak száma néhány napon belül meghaladja az ötmilliót! Köszönet az olvasóknak a kitartó és megtisztelő figyelemért! Ígérem, kitartok önök mellett, amíg csak lehetséges!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: Portrék rólam | Hozzászólások: 5

Hozzászólások

2015.03.30

dsc_7023_opont.jpgTisztelt Olvasóim!

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy naponta több ezren olvassák honlapom bejegyzéseit. A kezdetekben lehetőség volt arra, hogy az olvasók minden menüpontban kérdéseket tegyenek föl. 2012. november 20-ig 1079 kérdés és válasz született meg - talán többünk okulására. 2013-tól már nem tudtam tovább vállalni a kérdések megválaszolását, mert a napi 15-20 kérdésre adandó körültekintő válaszra fordítandó idő meghaladta lehetőségeimet.  Mára azonban a munkámat elismerő kedves kollégák megtalálták az iskolai e-mail címemet (ügyesek!), amelyre naponta ismét 10-20 kérdést kapok! Válaszolni szeretnék minden kérdésre, de kérek minden kedves olvasómat, hogy ne tegyenek föl nekem hosszas utánjárást, számolást, dokumentumok, diplomák részletes áttekintését igénylő kérdéseket, mert ehhez kevés egyetlen ember erőforrása! Szívesen válaszolok az eligazítást, támpontot, segítséget igénylő kérdésekre, de hosszas munkajogi állásfoglalásokat nem áll módomban elkészíteni! Kérem, értsék meg álláspontomat! Olvassanak továbbra is, és írjanak - ha feltétlenül szükséges!

2015. március 30.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: Portrék rólam | Hozzászólások: 0

Városi kitüntetést kaptam

2014.08.31

prourbe.jpgKazincbarcika Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2014. augusztus 20-án "Pro Urbe Kazincbarcika" díjat adományozott számomra, amelyet az augusztus 20-án megtartott ünnepi képviselő-testületi ülésen vehettem át. A jeles kitüntetéssel díszes oklevelet és Kazincbarcika címerét tartalmazó arany pecsétgyűrűt kaptam. A legfontosabb azonban: a megtiszteltetés!

 

Az oldalt látogatók száma

2013.08.16

vonat-teli.jpgTisztelt Olvasóim! Egyre nagyobb kihívást jelent megfelelni önöknek! A márciusi szabályozási határidő időszakában a számomra hihetetlen 2 ezer fölé nőtt a napi látogatók száma, az új tanév indulását megelőző napokban pedig 6 ezernél is több pedagógus, vezető, tankerületi igazgatóságon dolgozó szakember látogatja meg a honlapomat. Köszönöm a megtiszteltetést, igyekszem megfelelni! Augusztus 27-én a látogatók száma meghaladta a napi 7 ezret.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: Portrék rólam

Megúsztam...

2013.08.07

atuszok.jpgKöszönöm szíves érdeklődésed, eddig nagyszerűen telt a nyár! Érdekes volt! Először Szlovéniában tanár kollégáimmal (kényszerből) egy csónakban ültem, mert vadvízi evezésen (rafting) vettünk részt az Isonzó folyón! Nagyon izgalmas volt! Július 20-án pedig gyermekeimmel átúsztam a Balatont Révfülöp és Balatonboglár között! Megúsztam! Büszke vagyok rá!

 

Állami kitüntetést kaptam

2012.08.19

dscf0025.jpgÖrömmel teszem közhírré, hogy a 2012. augusztus 16-án a Szépművészeti Múzeumban megtarott állami ünnepségen megkaptam a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést, amelyet Balog Zoltán miniszter úr adott át számomra. A magas kitüntetésre büszke vagyok.

 

Egy cikk rólam

2012.04.18

dsc_7023_opont.jpgNem vagyok közismert ember annak ellenére, hogy sokan ismernek. Lehet, hogy többen vannak, akik szakmai tevékenységem révén ismernek, mint akik felismernének az utcán. Ez a rólam szóló cikk 2011-ben jelent meg a Kazincbarcikai Mozaik c. lapban.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: Portrék rólam

Szalézi Szent Ferenc Gimnázium

2011.09.14

cimtabla.jpgÚjjászületett a kazincbarcikai gimnázium 2011. augusztus 31-én. Szalézi Szent Ferenc Gimnázium lett az új katolikus iskola neve, fenntartója a Don Bosco Szalézi Társasága. A Szalézi Értesítő sok képpel illusztrált  cikkében információkat olvashatnak a magyar szalézi család legfiatalabb tagjáról, a jogelőd nélkül megalakult gimnázium terveiről és életéről.

 

Kedvenc zenéim és filmjeim

2010.10.18

Kép Ezen az oldalon az utóbbi időszak számomra legkedvesebb zenéi hallgathatók meg. Hogy mik a kedvenceim? Legelső a Quimby és a Csík zenekar, aztán Kispál, Dés László, Cseh Tamás, a szövegírók között mindenekfelett Bereményi Géza, meg a zseniális Geszti Péter. Nemrég találtam rá Vig Mihályra (Balaton). Melankolikus zene, gyönyörű szövegek! Lejjebb pedig legkedvesebb filmjeim egy-egy szép filmrészlettel!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Nyitóoldal | Fényképek: Életképek