Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Közoktatási vezetők egri képzése, 2020

2020.11.08

Tisztelt másodéves közoktatásvezető szakos Hallgatóim, Kedves Kollégák!

Ezúton is megköszönöm szíves támogatásukat a 2020. november 7-én Skype-konferencia formájában megtartott távoktatási előadásunkhoz, amely kisebb-nagyobb zökkenőkkel, de sikeresen véget ért. Köszönöm az előkészítés érdekében végzett munkájukat és türelmüket.

A vizsga anyagát képező előadások az alábbi linkre kattintva érhetők el.

Az első előadás a 2020/2021-es tanév aktuális teendőiről szólt: https://prezi.com/_7azv-zgraba/edit/

A második előadás a vírushelyzettel, a távoktatás szervezésével, a digitális kommunikáció aktuális feladataival foglalkozott: https://prezi.com/xscujdz02aw9/edit/#23_30863873

Az előadások anyagából 2021. január 5-én (kedden) 19.00 órai kezdettel szervezek internetes vizsgát. Annak érdekében, hogy előre lássák a teszt működését, készítettem egy próbatesztet, amely a vizsgateszthez hasonló, de kevesebb kérdést tartalmaz. Ez a próbateszt tetszőleges alkalommal kitölthető, és itt érhető el: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1082831450/

Kéréseim: a január 5-i időpontig mindenki alaposan tanulja meg a témában elhangzott előadásokat, és a vizsga időpontjában írja meg a 30-perces tesztet. A megoldáshoz bármilyen segédeszköz szabadon használható. Az életben sem az a fontos, hogy fejből tudjunk mindent, inkább az, hogy meg tudjuk találni az információkat, más összefüggésekben fel tudjuk használni a tanult ismereteket.

 Kérek minden kedves hallgatómat, hogy a megjelölt időpontban 19 óra előtt néhány perccel lépjen föl a honlapom "Egyetemi hallgatóimnak"  menüjébe, ahol pontosan 19.00 órakor  meg fog jelenni a feladatsorra mutató link. Erre rá kell kattintania, és máris a kitöltendő feladatlaphoz jut.
Figyelem! Ha ön pl. 2 perccel korábban belép a honlapomra, még nem találja majd fönt a feladatsorra mutató linket. Pontban 19.00-kor vagy frissítési parancsot kell kiadni a böngészőben, vagy még egyszer be kell lépni a weblapra, mert így biztosíthatjuk az immár megváltozott felület elérését!
   A tesztfelületre való belépéskor néhány személyes adatot fogok kérni az azonosítás érdekében. A kitöltésre 30 perc áll rendelkezésére. Ha a 30 percet jelentősen túllépi, akkor arányosan csökkenteni fogom a dolgozat pontszámát. Én nagyon készülök a dolgozatra: mire önök azt megírják, én elkészítem azt a nem túlságosan egyszerű értékelő táblát, amelynek segítségével - még aznap este - a honlapomon olvashatják az elért eredményeket!

Köszönettel szíves együttműködésükért és megtisztelő figyelmükért:

 
Tanáruk és kollégájuk:
Petróczi Gábor
 

A mappában található képek előnézete Balatoni bringakör-2020