Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Jászberényi_hallgatók_vizsgája_2022

2022.04.08

A bejegyzés az Eszterházy Károly Egyetem közoktatási vezető szakos jászberényi hallgatói számára készült, akik online előadásomon 2022. április 9-én vettek részt. A két előadás linkjét megküldtem önöknek, de itt is elérhetővé teszem:

A vizsgateszt a linkre kattintva érhető el: https://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1136377649/

Tisztelt Kollégák! Az eredeti 85-75-65-55%-os határokat módosítottam, mert nem találtam elég jónak az eredményeket. Az újabb határok: 80%-tól jeles, 70-60-50%. Elnézést a módosításért, megérdemlik a jobb osztályzatot!

A 19.40-ig lezárt tesztek eredményei ide kattintva letölthetők: Teljes_eredménylista

Az első előadás a munkajog témakörében: https://prezi.com/view/heoavYt5om6SwGum6jkV/

A második előadás az ellenőrzés témakörében: https://prezi.com/view/kTbeOiMl9ufwK2jgP2Vl/

Az előadások anyagából 2022. május 18-án (szerdán) 19.00 órai kezdettel szervezek internetes vizsgát.

 Kérek minden kedves hallgatómat, hogy a megjelölt időpontban 19 óra előtt néhány perccel lépjen föl a honlapom "Egyetemi hallgatóimnak"  menüjébe, ahol pontosan 19.00 órakor  meg fog jelenni a feladatsorra mutató link. Erre rá kell kattintania, és máris a kitöltendő feladatlaphoz jut.

Figyelem! Ha ön pl. 2 perccel korábban belép a honlapomra, még nem találja majd fönt a feladatsorra mutató linket. Pontban 19.00-kor vagy frissítési parancsot kell kiadni a böngészőben, vagy még egyszer be kell lépni a weblapra, mert így biztosíthatjuk az immár megváltozott felület elérését!
   A tesztfelületre való belépéskor néhány személyes adatot fogok kérni az azonosítás érdekében. A kitöltésre 30 perc áll rendelkezésére. Ha a 30 percet jelentősen túllépi, akkor arányosan csökkenteni fogom a dolgozat pontszámát. Én nagyon készülök a dolgozatra: mire önök azt megírják, én elkészítem azt a nem túlságosan egyszerű értékelő táblát, amelynek segítségével - még aznap este - a honlapomon olvashatják az elért eredményeket!

Köszönettel szíves együttműködésükért és megtisztelő figyelmükért:

 
Tanáruk és kollégájuk:
Petróczi Gábor
 

A mappában található képek előnézete Irénke tavaszi virágai-2020