Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Jászberényi_hallgatók_vizsgája_2021

2021.04.19

Tisztelt Hallgatóim!

 

20 óráig itt láthatják a 19.38-ig beérkezett eredményeket is: Eredmények

A kérdőív nehézségét átlagosan 5,28-ra értékelték: egy hallgató értékelte 7-esre a nehézséget, ő jó osztályzatot kapott.

Köszönöm az együttműködést! Kicsit jobb eredményeket szerettem volna!

Petróczi Gábor

A bejegyzés az Eszterházy Károly Egyetem közoktatási vezető szakos jászberényi hallgatói számára készült, akik online előadásomon 2021. április 10-én vettek részt. A két előadás linkjét megküldtem önöknek, de itt is elérhetővé teszem:

Az első előadás: https://prezi.com/view/nF6L88f7BKHUmv4u9MPR/

A második előadás: https://prezi.com/view/zFSf5nXnPXuvnboUwEmp/

Az előadások anyagából 2021. május 18-án (kedden) 19.00 órai kezdettel szervezek internetes vizsgát. Annak érdekében, hogy előre lássák a teszt működését, feltöltök ebbe a bejegyzésbe egy próbatesztet, amely a vizsgateszthez hasonló, de kevesebb kérdést tartalmaz. Ez a próbateszt tetszőleges alkalommal kitölthető ide kattintva: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1082828143/

Kéréseim: a május 18-i időpontig mindenki alaposan tanulja meg a témában elhangzott előadásokat, és a vizsga időpontjában írja meg a 30-perces tesztet. A megoldáshoz bármilyen segédeszköz szabadon használható. Az életben sem az a fontos, hogy fejből tudjunk mindent, inkább az, hogy meg tudjuk találni az információkat, más összefüggésekben fel tudjuk használni a tanult ismereteket.

 Kérek minden kedves hallgatómat, hogy a megjelölt időpontban 19 óra előtt néhány perccel lépjen föl a honlapom "Egyetemi hallgatóimnak"  menüjébe, ahol pontosan 19.00 órakor  meg fog jelenni a feladatsorra mutató link. Erre rá kell kattintania, és máris a kitöltendő feladatlaphoz jut.
Figyelem! Ha ön pl. 2 perccel korábban belép a honlapomra, még nem találja majd fönt a feladatsorra mutató linket. Pontban 19.00-kor vagy frissítési parancsot kell kiadni a böngészőben, vagy még egyszer be kell lépni a weblapra, mert így biztosíthatjuk az immár megváltozott felület elérését!
   A tesztfelületre való belépéskor néhány személyes adatot fogok kérni az azonosítás érdekében. A kitöltésre 30 perc áll rendelkezésére. Ha a 30 percet jelentősen túllépi, akkor arányosan csökkenteni fogom a dolgozat pontszámát. Én nagyon készülök a dolgozatra: mire önök azt megírják, én elkészítem azt a nem túlságosan egyszerű értékelő táblát, amelynek segítségével - még aznap este - a honlapomon olvashatják az elért eredményeket!

Köszönettel szíves együttműködésükért és megtisztelő figyelmükért:

 
Tanáruk és kollégájuk:
Petróczi Gábor
 

A mappában található képek előnézete Irénke tavaszi virágai-2020