Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2022/2023-as tanévi előadásaim elsőéves hallgatóknak

2022.09.20

Ez a bejegyzés az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem pedagógus szakvizsga képzésben résztvevő I. évfolyamos hallgatói számára készült, akik előadásomon 2022 szeptember 24-én és október 8-án és 22-én vettek részt. Köszönöm az előadásokon történő lelkes és érdeklődő részvételüket, öröm volt velük dolgozni! Az elhangzott előadások linkjét az előadások rövidített címe után találják meg, kattintsanak rájuk:

Az intézményi ellenőrzésről, link: https://prezi.com/view/aGjL7rB8mg7Du1oGyjBG/

A metakommunikációról, link: https://prezi.com/view/UDeWmodsgFb0XYMD2gKL/

Az elhangzott hat előadás anyagából 2023. január 5-én (szerdán) 19.00 órai kezdettel szervezek internetes vizsgát.
Kéréseim: a január 5-i időpontig mindenki alaposan tanulja meg a témában elhangzott előadásokat, és a vizsga időpontjában írja meg a 30-perces online tesztet. A megoldáshoz bármilyen segédeszköz szabadon használható. Az életben sem az a fontos, hogy fejből tudjunk mindent, inkább az, hogy meg tudjuk találni az információkat, más összefüggésekben fel tudjuk használni a tanult ismereteket. A teszten kizárólag olyan kérdések szerepelnek majd, amelyekre az előadásokban megtalálhatja a választ.

Kérek minden kedves hallgatómat, hogy a megjelölt időpontban 19 óra előtt néhány perccel lépjen föl a honlapom "Egyetemi hallgatóimnak"  menüjébe, ahol pontosan 19.00 órakor  meg fog jelenni a feladatsorra mutató link. Erre rá kell kattintania, és máris a kitöltendő feladatlaphoz jut.

Figyelem! Ha ön pl. 2 perccel korábban belép a honlapomra, még nem találja majd fönt a feladatsorra mutató linket. Pontban 19.00-kor vagy frissítési parancsot kell kiadni a böngészőben, vagy még egyszer be kell lépni a weblapra, mert így biztosíthatjuk az immár megváltozott felület elérését!

A tesztfelületre való belépéskor nevüket és Neptun-kódjukat fogom kérni az azonosítás érdekében. A kitöltésre 30 perc áll rendelkezésére. Ha a 30 percet jelentősen túllépi, akkor arányosan csökkenteni fogom a dolgozat pontszámát. Én nagyon készülök a dolgozatra: mire önök azt megírják, én elkészítem azt a nem túlságosan egyszerű értékelő táblát, amelynek segítségével – még aznap este – a honlapomon olvashatják az elért eredményeket!

Köszönettel szíves együttműködésükért és megtisztelő figyelmükért:

Tanáruk és kollégájuk:

Petróczi Gábor

 

A mappában található képek előnézete Eger Eye-2020