Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tanügyigazgatás

Figyelem! Ezen az oldalon is RSS-követés állítható be a bal oldali menü alján (a statisztika felett), így a feltett új anyagok megjelenéséről, az oldal napi frissítéséről Ön azonnal értesülhet. Állítsa be a számítógépére!

KépEz a menüpont az iskola tanügyigazgatási, oktatásszervezési problémáiról. Ide kerültek az "Igazgató kollégáknak" menüből az iskolaszervezési és tanügyigazgatási jellegű témák, ott pedig inkább a munkajogi természetű problémák maradtak!

  

 

Cikkek

Rendkívüli szünet

2012.02.01

hoakadaly.jpgHogyan lehet rendkívüli szünetet elrendelni a közoktatási intézményekben? Ki rendelheti el a rendkívüli szünetet, milyen egyeztetési, értesítési kötelezettségei vannak az elrendelő személynek? Hogyan változotak meg a köznevelési törvény előírásai?

 

Vezetők megbízásának határozott időtartama

2011.01.20

bennunk-rejlo-vezeto.jpg2011. január 1-jétől hatályos a Közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény azon rendelkezése, amely szerint a magasabb vezetőket és vezetőket (igazgatóhelyettesek, tanintézmény-vezetők, stb.) 5 éves határozott időre kell kinevezni. Az ezt megelőző időszakban a vezetői megbízás (az intézményvezető kivételével) határozatlan időre szólt.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Tanügyigazgatás | Fényképek: Iskolai képek

« előző

1 | 2 | 3 | 4