Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Előadás a minősítésről és a portfólióról

2014.09.24

Az előadás nem Power Point prezentációban, hanem a három magyar fiatalember által feltalált Preziben hangzott el, ezért hagyományos letöltésére nincs lehetőség. Az alábbi linkre kattintva azonban a prezentáció megtekinthető: prezi.com/izhan0cz77_f/untitled-prezi/

A prezi vetítését hamar megtanulja majd: először kattintson a jobb alsó sarokban lévő "Full screen" (teljes képernyő) ikonra, hogy teljes képernyőn vetíthesse az előadást. Ezt követően a megjelenő szürke párbeszédpanelben kattinson az "Allow" (engedélyezés) feliratra, hogy a billentyűzetről vezérelhesse az előadást. Ezután nincs más dolga, mint a billentyűzet jobb nyíl gombjával (vagy a szóköz billentyűvel) előre lépegetni a diák között, vagy a bal nyíllal visszalépni egy vagy több lépést! A diák között léphet a képernyő alsó szürke sávjában megjelenő nyilakkal is. Kapcsolja be a hangszórót; ha zavarja a zene, akkor a szürke sáv bal alsó részében szereplő hangszóró-jelnél kikapcsolhatja.

A prezentációt úgy is megtalálhatja, hogy fellép a prezi.com/explore oldalra, és a megjelenő fehér keresősávba beírja: minősítés és portfólió.

 

 

A mappában található képek előnézete Lurdy-ház-2013