Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ötmillióan vagyunk!

2019.04.15

Ötmillióan vagyunk! Köszönet az olvasóknak!

Kedves Hűséges Olvasóim!

Gondolkodom, írok, tervezek, írásaimat közzéteszem a Menedzser Praxis és a Raabe Klett kiadók szakfolyóirataiban, de még a cikkek megjelenése előtt megjelentetem saját honlapomon. Azt hiszem tudom és érzem, mi foglalkoztatja a pedagógusokat, milyen gondok szorítják az igazgató és óvodavezető kollégákat, milyen problémákkal küzdenek a tanügyigazgatási területen dolgozó kollégáim. Onnan tudom ezt bizonyosan, hogy ezek a gondok engem is éppúgy foglalkoztatnak, mint önöket, ezeket a problémákat valamiképpen nekem is meg kell oldanom.

Ahogyan a mai nap föltettem a portfóliókészítésről született legújabb cikkemet, rápillantottam az oldal alján balra lévő online adatokra, mert néha szeretem látni, hogy az adott pillanatban éppen hányan olvasgatják az oldalaimon szereplő, remélhetőleg megfelelően friss információkat. Megdöbbentem, mert jelen pillanatban az oldalt összesen felkeresett látogatók száma 4.992.119, azaz nagyjából 8 ezer híján ötmillió! Mivel egy átlagos hónapban százezret meghaladja olvasóim száma, mert naponta két-három ezer olvasóra számíthatok, feltehető, hogy az ötmilliomodik látogatóval már néhány nap múlva találkozhatok.

Persze nem tudom ki ő, legföljebb – ha nagyon figyelném az olvasottságot – az adott pillanatban online lévő 20-50 vagy még több pedagóguskolléga egyikére gondolhatnék köszönettel. A statisztikákat ismerve és követve azzal is tisztában vagyok, hogy amikor egy-egy olvasóm felkeresi a weboldalamat, akkor nem egyetlen cikkemet olvassa el, hanem átlagosan hármat. Még azt is tudom önökről, kedves pedagógustársaim, hogy még éjjel sem (mindig) alszanak, mert az olvasók számát órák szerinti bontásban is tudom követni.

latogatok_szama_orankent.jpg

 

 

 

 

 

Hát köszönöm a leendő ötmilliomodiknak, és egyben minden kedves rendszeres vagy akár alkalmi követőmnek, olvasómnak az érdeklődő és megtisztelő figyelmet! Hálából továbbra is megpróbálom kitalálni azt, hogy mi foglalkoztatja önöket, igyekszem fenntartani aktivitásomat, és minden erőmmel arra törekszem, hogy világosan és közérthetően mondjam el, amivel segíteni tudok pedagógus és vezető kollégáimnak. Ehhez a legerősebb motivációt talán pont önök adják számomra azzal, hogy e rövid írás elkészülte alatt az olvasók száma ismét tovább emelkedett, a jelen pillanatban online lévő 36 olvasóval 4.992.160 az összes látogatók száma.

Tisztelettel és üdvözlettel: Petróczi Gábor

Kazincbarcika, 2019. április 15-én 20.00 órakor

Rendkívüli lehetőség: ezúttal lehetővé teszem az olvasói hozzászólásokat!

 

A mappában található képek előnézete Portrék rólam

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

feheragnes66@gmail.com

(Fehér Ágnes, 2019.06.13 19:45)

Tisztelt Igazgató Úr!
Első osztályosok szöveges értékelésével kapcsolatban szeretném a segítségét kérni. Dilemmám az, hogy az év végi értékeléskor a szöveges értékelésen túl még minősíteni is kell a tanulót a kiválóan teljesített, stb minősítésekkel tantárgyanként, vagy csak elég a szöveg?
Segítségét köszönöm!

feheragnes66@gmail.com

(Fehér Ágnes, 2019.06.13 19:44)

Tisztelt Igazgató Úr!
Első osztályosok szöveges értékelésével kapcsolatban szeretném a segítségét kérni. Dilemmám az, hogy az év végi értékeléskor a szöveges értékelésen túl még minősíteni is kell a tanulót a kiválóan teljesített, stb minősítésekkel tantárgyanként, vagy csak elég a szöveg?
Segítségét köszönöm!