Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szakvizsgázó hallgatók vizsgája, 2018

2018.04.26

Itt találják az Eszterházy Károly Egyetem szakvizsgára készülő jászberényi pedagógus hallgatói számára a 2017/18-as tanév második félévében megtartott előadásaim anyagát. A következő két előadás 2018. április 28-án hangzott el Jászberényben.

A 2017/18-as tanév kihívásairól, feladatairól megtartott előadás:

http://prezi.com/viludiyaj9ti/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share

Felkészülés a tanfelügyeleti ellenőrzésre és az intézményi önértékelésre c. előadás:

http://prezi.com/dmwufzb-pe-z/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share

Az előadások anyagából 2018. május 24-én 19.00 órai kezdettel szervezek internetes vizsgát.

A vizsgázók számára közzéteszem az alábbi próbatesztet, amely akár többször is kitölthető, és nem azokat nem fogom értékelni. A valódi teszt kb. 16-18 kérdést fog tartalmazni.

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/958268168/

Kéréseim: a május 24-i időpontig mindenki alaposan „tanulja meg” a témában elhangzott előadásokat, és a vizsga időpontjában írja meg a 20-perces feladatsort. A megoldáshoz bármilyen segédeszköz szabadon használható. Az életben sem az a fontos, hogy fejből tudjunk mindent, inkább az, hogy meg tudjuk találni az információkat, más összefüggésekben fel tudjuk használni a tanult ismereteket.

 Kérek minden kedves hallgatómat, hogy a megjelölt időpontban 19 óra előtt néhány perccel lépjen föl a honlapom "Egyetemi hallgatóimnak"  menüjébe, ahol pontosan 19.00 órakor  meg fog jelenni a feladatsorra mutató link. Erre rá kell kattintania, és máris a kitöltendő feladatlaphoz jut.
Figyelem! Ha ön pl. 2 perccel korábban belép a honlapomra, még nem találja majd fönt a feladatsorra mutató linket. Pontban 19.00-kor vagy frissítési parancsot kell kiadni a böngészőben, vagy még egyszer be kell lépni a weblapra, mert így biztosíthatjuk az immár megváltozott felület elérését!
   A kitöltő felületre való belépéskor néhány személyes adatot fogok kérni az azonosítás kedvéért. A kitöltésre 20 perc áll rendelkezésére. Ha a 25 percet túllépi, akkor arányosan csökkenteni fogom a dolgozat pontszámát. Én nagyon készülök a dolgozatra: mire önök azt megírják, én elkészítem azt a nem túlságosan egyszerű értékelő táblát, amelynek segítségével - remélem még aznap este - a honlapomon olvashatják az elért eredményeket!

Köszönettel szíves együttműködésükért és megtisztelő figyelmükért:

 
Tanáruk és kollégájuk:
Petróczi Gábor
 

A mappában található képek előnézete Digitális osztálykirándulás