Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szakvizsgázó hallgatók vizsgája, 2018

2018.04.26

Tisztelt Hallgatóim!

Tisztelt Hallgatóim!

Itt vannak az eredmények! Köszönöm a sikeres együttműködést. Végül az eredeti 90%-ról 85%-ra engedtem a jeles határát, és 10%-onként csökkentek az osztályzatok. 71 pont volt a 100%, ettől mindenki elmaradt. Később kimutatom pontosabban az eredményeket.

Eredmények: Eredmény-végső

A beküldött tesztekben a hallgatói válaszok megoszlása a következő volt: http://www.kerdoivem.hu/surveys/results/1019292894/

A dolgozatok időbeli beérkezése így történt: Tesztek időbeli beérkezése

Itt találják az Eszterházy Károly Egyetem pedagógus szakvizsgára készülő 1. és 2. éves hallgatói számára a 2018/19-es tanév első félévében megtartott előadásaim anyagát. A következő két előadás 2018. szeptember 29-én, illetve október 6-án hangzott el Egerben.

A 2018/19-es tanév kihívásairól, feladatairól szóló előadás:

http://prezi.com/fa1fqqwqtyun/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

Ugyanez az előadás pdf-ben: 2018_19_es_tanév_feladatai

Digitális kommunikáció a köznevelési intézményekben :

http://prezi.com/mhwrv6mpgwqi/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

Az előadások anyagából 2018. december 10-én (hétfőn) 19.00 órai kezdettel szervezek internetes vizsgát.

A vizsgát segítő próbatesztet november 1-jén feltöltöttem, az többször is kitölthető egy számítógépről:

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1015176579/

Kéréseim: a december 10-i időpontig mindenki alaposan „tanulja meg” a témában elhangzott előadásokat, és a vizsga időpontjában írja meg a 30-perces feladatsort. A megoldáshoz bármilyen segédeszköz szabadon használható. Az életben sem az a fontos, hogy fejből tudjunk mindent, inkább az, hogy meg tudjuk találni az információkat, más összefüggésekben fel tudjuk használni a tanult ismereteket.

 Kérek minden kedves hallgatómat, hogy a megjelölt időpontban 19 óra előtt néhány perccel lépjen föl a honlapom "Egyetemi hallgatóimnak"  menüjébe, ahol pontosan 19.00 órakor  meg fog jelenni a feladatsorra mutató link. Erre rá kell kattintania, és máris a kitöltendő feladatlaphoz jut.
Figyelem! Ha ön pl. 2 perccel korábban belép a honlapomra, még nem találja majd fönt a feladatsorra mutató linket. Pontban 19.00-kor vagy frissítési parancsot kell kiadni a böngészőben, vagy még egyszer be kell lépni a weblapra, mert így biztosíthatjuk az immár megváltozott felület elérését!
   A kitöltő felületre való belépéskor néhány személyes adatot fogok kérni az azonosítás kedvéért. A kitöltésre maximálisan 30 perc áll rendelkezésére. Ha a 30 percet túllépi, akkor arányosan csökkenteni fogom a dolgozat pontszámát. Én nagyon készülök a dolgozatra: mire önök azt megírják, én elkészítem azt a nem túlságosan egyszerű értékelő táblát, amelynek segítségével - remélem még aznap este - a honlapomon olvashatják az elért eredményeket!

Köszönettel szíves együttműködésükért és megtisztelő figyelmükért:

 
Tanáruk és kollégájuk:
Petróczi Gábor
 

A mappában található képek előnézete Digitális osztálykirándulás