Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dolgozat a weben 2017. május 22-én

2017.05.02

Tisztelt Hallgatóim!

Kérem, ne aggódjanak a webes vizsga miatt, minden szépen és egyszerűen fog menni. Ráadásul nem kell önöknek a vizsga kedvéért Egerbe vagy Jászberénybe utazniuk, nem kell beadandót írniuk. Viszont alaposan meg kell tanulniuk az előadások anyagát!

Itt a pótló teszt: 2017. június 19-re: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/947104233/

 

Itt a május 22-én 19.00 órakor a kitöltendő teszt:

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/850238360/

A beérkezett dolgozatok eredménye:

Végső_eredmények_jászberény

Itt a teszt idő-eloszlása:

Dolgozatok időbeli eloszlása

Egy próbatesztet tölthetnek ki gyakorlásként itt:

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/897255667/

 A webes vizsga időpontja a következő:

2017. május 22-én (hétfőn) 19.00 órakor vizsgáznak

  • az Eszterházy Károly Egyetem jászberényi közoktatásvezetői szakvizsgaképzésében résztvevő hallgatói

A vizsgán A 2016/17-es tanév feladatairól, valamint az Önértékelés-tanfelügyelet-minősítés témakörében megtartott két előadás (prezi) anyagát fogom számon kérni. Ezek az előadások a honlapomon online elérhetőek.

Az előadások itt érhetők el:

A 2016/17-es tanév feladatairól:

http://prezi.com/ha56ifccm1w8/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

Önértékelés-tanfelügyelet-minősítés:

http://prezi.com/of-nwkbli9fz/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

Kérésem: a május 22-i időpontig mindenki alaposan „tanulja meg” a témában elhangzott előadásokat, és a vizsga időpontjában írja meg a 20-perces feladatsort. A megoldáshoz bármilyen segédeszköz szabadon használható. Az életben sem az a fontos, hogy fejből tudjunk mindent, inkább az, hogy meg tudjuk találni az információkat, más összefüggésekben fel tudjuk használni a tanult ismereteket.

 
Kérek minden kedves hallgatómat, hogy a megjelölt időpontban 19 óra előtt néhány perccel lépjen föl a honlapom "Egyetemi hallgatóimnak"  menüjébe, ahol pontosan 19.00 órakor  meg fog jelenni a feladatsorra mutató link. Erre rá kell kattintania, és máris a kitöltendő feladatlaphoz jut.
Figyelem! Ha ön pl. 2 perccel korábban belép a honlapomra, még nem találja majd fönt a feladatsorra mutató linket. Pontban 19.00-kor vagy frissítési parancsot kell kiadni a böngészőben, vagy még egyszer be kell lépni a weblapra, mert így biztosíthatjuk az immár megváltozott felület elérését!
   A kitöltő felületre való belépéskor néhány személyes adatot fogok kérni az azonosítás kedvéért. A kitöltésre 20 perc áll rendelkezésére. Ha a 25 percet túllépi, akkor arányosan csökkenteni fogom a dolgozat pontszámát. Én nagyon készülök a dolgozatra: mire önök azt megírják, én elkészítem azt a nem túlságosan egyszerű értékelő táblát, amelynek segítségével - remélem még aznap este - a honlapomon olvashatják az elért eredményeket!
 

Köszönettel szíves együttműködésükért és megtisztelő figyelmükért:

 
Tanáruk és kollégájuk:
Petróczi Gábor

 

 

A mappában található képek előnézete Feleségem és én